• Fa'ailoga Tumaoti Activewear Manufacturer
  • Fa'ato'aga La'ei Ta'aloga

Su'esu'e Filifiliga Sili mo Lomiga Mitiafu

I aso nei, o mitiafu masani ua avea ma masani lauiloa.E le toe manana'o tagata e fa'amautu mo se filifiliga fa'atapula'a o la'ei lautele, fa'atosina gaosia.Nai lo lena, latou te sailia filifiliga tulaga ese ma tagata taʻitoʻatasi e atagia ai a latou lava sitaili ma mea e fiafia i ai.Pe mo le fa'ailoga pe na'o le tu'uta'ua, o mitiafu fa'aleaganu'u e ta'uta'ua tele.

I totonu o lenei tusiga, o le a tatou vaʻavaʻai loloto i ituaiga eseese o auala lolomi mitiafu i luga o le maketi, maua le malamalama i o latou foliga ma aoga.

1. Lomiga mata:

O le lomitusi mata o se tasi lea o auala sili ona fa'aaogaina i le fa'avasegaina o mitiafu.E aofia ai le faia o se stencil poʻo se lau o le mamanu manaʻomia ona faʻaaogaina lea e faʻaoga ai se vaitusi i luga o le ie.

Tulaga lelei:
① E sili atu le vave nai lo isi faiga lomitusi, e sili ona talafeagai mo le lolomi lolomi.
② O le logo e felanulanuaʻi ma umi.
Le lelei:
① O le lima e lagona e le lava le malu, ma le faʻafefe o le ea e leaga.
② Ole lanu e le mafai ona tele naua, ma e manaʻomia ona faʻafefeteina.

Lomiga Mata

2. Tu'usa'o ile Lomiga o Ofu:

A'o fa'aleleia le tekonolosi, ua avea le lomitusi tuusa'o i le ofusa ma filifiliga lauiloa mo le fatuina o mitiafu masani.O lo'o fa'aogaina e le DTG masini lomitusi fa'apitoa e fa'apipi'i sa'o vaitusi vaitusi i luga o lavalava.

Tulaga lelei:
① E fetaui ma mamanu auiliili e tele-lanu, lelei atoatoa mo ofutino lolomi masani, faʻamautinoa le mafanafana i taimi o gaioiga mamafa.
② Mafai ona vave gaosiga.
Le lelei:
① Fa'atapula'a le vaega lomitusi.
② O le a mou atu i le taimi.

Tu'usa'o ile Lomiga o Ofu

3. Fa'asolo ole Vai:

Ole-sublimation ole auala tulaga ese lomitusi e aofia ai le fesiitaiga o mamanu i luga ole ie e faaaoga ai vaitusi vevela.A fa'avevela, e liu kasa le vaitusi ma fa'apipi'i i alava ie e maua ai se lolomi tumau.

Tulaga lelei:
①E lelei mo lolomi uma.
② Tete'e mose.
Le lelei:
E le fetaui mo ie cotton.

Fa'asolo ole Vai

4. Tu'usa'o ile Lomiga Ata:

Lomitusi sa'o ata, e ta'ua fo'i o lomitusi e leai ni ata po'o e leai ni ata, o se tekonolosi fou i le lalolagi o lomitusi mitiafu.E aofia ai le lolomi fa'atekinolosi o le mamanu sa'o i luga o se ata fa'apipi'i tulaga ese, ona fa'auluina lea o le vevela i luga o le ie e fa'aaoga ai le masini lomi vevela.

Tulaga lelei:
①Fa'ataga lomitusi i luga o le tele o ie eseese.
②Le lelei abrasion teteʻe.
Le lelei:
E mafai ona fa'aoga mo mea laiti e pei o mitiafu.

Tu'usa'o ile Lomiga Ata

5. CAD Heat Transfer Vinyl Printing:

CAD heat transfer vinyl lomitusi o se auala e tipiina ai se mamanu mai se pepa vinyl e faʻaaoga ai le komepiuta fesoasoani polokalama faʻapipiʻi poʻo se faʻapipiʻi, ona lolomi lea i luga o se mitiafu ma se lomitusi vevela.

Tulaga lelei:
Lelei mo mitiafu ta'a'alo.
Le lelei:
Fa'agata taimi ona o le tipi sa'o.

CAD Heat Transfer Vinyl Printing

I le faaiuga, o metotia taʻitasi e iai uiga faʻapitoa, faʻamanuiaga, ma tapulaʻa pe a fatuina mitiafu lolomi, o lea e taua ai le malamalama i ai aʻo leʻi faia se filifiliga.Minghang Sportswear e lagolagoina le tele o tekinolosi lomitusi, ma o tekinolosi lolomi matutua e mafai ona fesoasoani ia te oe e faʻamaeʻa vave au mamanu.A'oa'o atili fa'amatalaga e uiga i lomitusi!

Fa'amatalaga Fa'afeso'ota'i:
Dongguan Minghang Garments Co., Ltd.
imeli:kent@mhgarments.com


Taimi meli: Iul-17-2023